De trend van 2016 Een houten zonnebril Hip en Cool.

Eerst even wat over de beroemde merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een namaak Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke aanschaf te doen.
– Ray Ban was in vroegere tijden een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de vorige zomertijd net een hele prijzige pilotenbril gekocht? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat cheapie pilotenbrillen onze ogen net zo goed afschermen tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het kiezen van de juiste zonnebril is vrij belangrijk. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een eenvoudig modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / partner of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.

2016 is het jaar van waar alles in kan.Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET dit zomertijd opvallen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor eerstvolgend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood herkenbaar present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog meer info en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we voortdurend meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze opties kun je het in feite niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle evenementen uitstekend blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten brillen in verschillende smaken en uitvoeringen. Ook de glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handgemaakt en door de diverse soorten hout is elke pilotenbril enig in zijn genre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *