Game bril en Beeldschermbril

De glazen van de computerbril hebben een lichte aanpassing wat als voordeel heeft dat uw ogen minder snel moe en geirriteerd raken bij werkzaamheden achter de computer. Zit u vaak voor de computer dan is de beeldschermbril een absolute aanrader. U zult al snel de verschillen zien, minder vermoeide ogen, minder irritatie en langere geconcentreerdheid.


Computerbril en de voordelen

computerbril
Breed gezichtsveld op monitor en toetsenbord, helderder beeld op afstand kleiner als 2m.

Vergoeding computerbril

Zit u op kantoor meestal achter een home computer dan kunt u om een vergoeding vragen bij uw werkgever bij de aankoop van onze beeldschermbril. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.

Naast de computerbril zijn er ook multifocale brillen. Er zijn ook beeldschermbrillen zonder sterkte. Deze worden ook wel game bril of office bril, kantoorbril genoemd.

Multifocale bril

Dit zijn lenzen waarvan de sterkte vanaf hoog naar laag gestaag toeneemt. Je kunt het verschil in sterkte in de lens niet zien, er zijn evenzo geen randen te zien.. Er zitten dus geen twee verschillende sterkte lenzen in het glas. De sterkte vloeit beetje bij beetje door naar onder. Het gedeelte bovenaan is voor het computer monitor en het onderste gedeelte is voor het computer toetsenbord. Met deze brillen kunt u gemakkelijk van elke afstand alles goed zien. Multifocale lenzen worden zodanig geslepen dat zowel op normale leesafstand als op beeldschermafstand teksten en foto's goed kunnen worden gelezen.

De multifocale bril iswat duurder geprijsd. Dit komt voornamelijk door de speciale lenzen. De multifocale bril is geschikt om van dichtbij en veraf prima te kunnen zien. Let u er op dat uw multifocale lenzen gehard en super ontspiegeld zijn.

De Office Bril

Naast de computerbril op sterkte is er ook de zogeheten game bril ook wel office bril genoemd. De game bril heeft geen lenzen op sterkte maar filtert het blauwe schadelijke licht uit wat beeldschermen van computers, laptops, tablets en smartphones uitstralen.

Tegenwoordig zit haast iedereen wel dagelijks achter een computer beeldscherm lees verder en maar al te vaak kijkt men nog eventje op facebook voor het slapen gaan. De gamebril, office bril is voor diegene die weliswaar geen bril op sterkte nodig hebben maar wel veel achter een computer zitten. Dat kan voor het werk zijn maar ook voor gamers. Gamers zitten soms nog langer achter een PC. Vanwege het speciale filter in de lenzen bent u niet zo snel vermoeid aan het einde van de dag.

Schaf daarom vandaag nog een computerbril aan e verwen uw ogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *