Meer informatie betreffende de computerbril met glazen op sterkte

De beeldschermbril heeft een lichte correctie waardoor u uw ogen makkelijker op de PC monitor kunt richten zonder gauw moe te worden en geiriteerde ogen te krijgen. Met de computerbril kunt u geruime tijd voor uw beeldscherm zitten zonder moe te raken. U zult al snel de verschillen opmerken, minder vermoeide ogen, minder irritatie en langere geconcentreerdheid.


Computerbril voordelen

computerbril
Breed gezichtsveld op monitor en toetsenbord, helderder beeld op afstand kleiner als 2m.

Vergoeding computerbril

Zit u op kantoor dikwijls achter een home computer dan kunt u om een vergoeding vragen bij uw werkgever bij de aankoop van onze beeldschermbril. Lees ook: Voor bedrijven.
De computerbril is een uitstekende keuze.

Naast de computerbril zijn er ook multifocale brillen. Er zijn ook beeldschermbrillen zonder sterkte. Deze worden ook wel game bril of office bril, kantoorbril genoemd.

Multifocale bril

Dit zijn lenzen waarvan de sterkte vanaf hoog naar laag gestaag toeneemt. Je kunt het verschil in sterkte in de lens niet zien, er zijn evenzo geen randen te zien.. Er zitten dus geen twee verschillende sterkte lenzen in het glas. De sterkte vloeit beetje bij beetje door hier naar onder. Het bovenste gedeelte is voor het computer monitor en het gedeelte onderaan is voor het computer toetsenbord. Met deze brillen kunt u gemakkelijk van elke afstand alles goed zien. Multifocale beeldschermbrillen zijn brillen met glazen die zodanig geslepen zijn dat zowel op normale leesafstand (30-40 cm) als op beeldschermafstand (50-60 cm) teksten en figuren prima gelezen kunnen worden.

De multifocale bril iswat duurder geprijsd. Dit komt voornamelijk door de speciale lenzen. De multifocale bril is geschikt om van dichtbij en veraf uitstekend te kunnen zien. Let u er op dat uw multifocale lenzen gehard en super ontspiegeld zijn.

Beeldschermbril als Game bril

Naast de beeldschermbril op sterkte is er ook de zogeheten game bril ook wel office bril genoemd. De game bril heeft geen lenzen op sterkte maar filtert het blauwe schadelijke licht uit wat beeldschermen van computers, laptops, tablets en smartphones uitstralen.

Tegenwoordig zit vrijwel iedereen wel dagelijks achter een computer monitor en maar al te vaak kijkt men nog eventje op facebook voor het slapen gaan. De gamebril, office bril is voor degene die weliswaar geen bril op sterkte nodig hebben maar wel veelvuldig achter een PC zitten. Dat kan voor het werk zijn maar ook voor gamers. Gamers zitten wellicht nog langer achter een home computer. Door het aparte filter in de lenzen bent u niet zo snel vermoeid aan het einde van de dag.

Schaf daarom vandaag nog een computerbril aan e verwen uw ogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *