Tips!! Heerlijk uit eten gaan begint op deze website bij de dinnershow

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante etablissement staat vertrouwd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende decoratie, heerlijke Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verscheidene specialiteiten staan op het menu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en uiteraard specialiteiten uit de eigen keuken.

dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een restaurant dat het hoofdzakelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een buitengewoon strakke locatie en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische sfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een geweldige plaats voor een knallende party. De MS Stubnitz is een plaats waar meer dan 100 concerten en wekelijks gewilde techno, house en minimal avonden plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge club middenin in het centrum van Mokum. NL is erg geliefd en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met hippe, gezellige mensen. Bij binnenkomst valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Hier kun je een smakelijk drankje drinken of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste aankleding, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uitzonderlijk.

Club HOME is een (meer) stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier gegarandeerd een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gelegen aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De ideale setting dus voor het hippe publiek dat zich er overwegend ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Ervaar in Event Center Culemborg een volledige droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of herdenkingsfeest wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *